Ett år med Cavalier

Jubileum! Vi feirer ettårsdagen vår med et tilbakeblikk til høydepunkter i artikkelform fra hver måned som har gått siden lanseringen av Cavalier.


Av: Redakasjonen
Publisert: 7. september 2019

 
 
 

For ett år siden lanserte vi Cavalier – den 7. september 2018 åpnet vi en ny plattform for inspirasjon og kunnskap for hesteinteresserte nordmenn. Skandinaver. Etterhvert også ryttere og lesere fra hele verden. Dette er nummer 90 i rekken av saker vi har publisert dette året, så her er en cavalkade av de største Cavalier-sakene fra året som har gått.

 
 
stjnerkj.png
 
 
strrrekk.png
 
logghhooo.jpg
 
 

Noen av våre mest leste saker utenfor denne listen er SMS-praten med islandshestrytter Magnus Grimsrud, saken om dressurberider Pernille Norbeck Østvold, innsikten i filosofien til horsemanship-trener og frirytter Tara Orlin og saken om hvordan ryttere kan trene seg til bedre sits og balanse.

Vi har allerede mye spennende i planleggeren. Hvis du ikke allerede gjør det, er den beste måten å følge med på å følge oss på Instagram! Og på Facebook får du alle sakene våre rett i feeden. Abonnerer du på YouTube-kanalen vår, får du se videoene først av alle. Til slutt anbefaler vi et dykk ned i arkivet for alle sakene vi har laget det siste året. Vi gleder oss til det neste!