Editors' picks: Høstens fargepalett

En ny sesong har ankommet og vi er i ekstase over paletten høsten byr på. Fra flashy oransje til delikat mosegrønn – dette er trendene vi vil matche skogens farger i!


Av: Redaksjonen
Publisert: 24. august 2019

 
psofsweden.jpg
 
 

Feminin i lilla

Denne høsten preges av lilla, både i mote- og hesteverden. På catwalken florerer det av sukkertøyaktig chiffon og børstet silke, mens det i stallen dreier seg om dype toner som gir skikkelig varme til en grå hverdag. PS of Sweden gjør det perfekt med sin druefargede drøm, like delikat som den er leken.

 
 
 
 

Minimalistisk jord

Cavalleria Toscana fortsetter å levere gåsehud med høstens deilige minimalisme. Grått, sort og brunt dominerer, med innslag av vinrødt. Kolleksjonen er teknisk uten å miste it-faktoren, og vi kan med hånden på hjertet si at vi ønsker oss absolutt alt sammen!

 
 
esstockholm.jpg
 
 

Fargesterke kontraster

Er det én ting Equestrian Stockholm gjør bedre enn de andre, så er det å lage tilbehøret som popper. Denne høsten er intet unntak, og vi kan simpelthen ikke få nok av høstens kolleksjons knallfarger. Spesielt gleder vi oss til å freshe opp både to- og firebeinte i det mosegrønne og oransje ensemblet. 

 
 
 
 

Høstværets must-haves

Tiden vi går i møte handler om skiftende vær, gjørmete paddocker, vind og temperaturer som skifter like ofte som en dressurhest over diagonaler. Det kan være demotiverende å gi slipp på solskinnsdagene, hvor fresht sommertøy må byttes inn i kjipe allværsjakker. Men, fortvil ikke. Praktisk har aldri sett bedre ut enn i høst! 

 
 
logghhooo.jpg
 
mixed.jpg
 
strrrekk.png