Editors’ picks: Sesongens sjabraker

Fra allround i polybomull til høyteknisk carbon mesh med pustende bambusfôr. Med øye for detaljer og rålekre farger – her er noen av høstens sjabrakfavoritter!


Av: Redaksjonen
Publisert: 24. september 2019

Foto: Cavalleria Toscana

Foto: Cavalleria Toscana

 
 

 Perfekt til sensitiv rygg og hestehud

Få ting gjør oss mer glad enn når estetikk møter komfort. “Skin Friendly Saddle Pad” gjør nytten med trykkavlastning i delikat innpakning. Syntetisk saueskinn på innsiden av salunderlaget og på manken absorberer støt og passer derfor godt til hester med sensitiv rygg og hud. En pad skal i utgangspunktet være unødvendig med denne sjabraken, men hvis du først trenger en, er det vel få alternativer lekrere enn Renaissance sine.

 
 
01.jpg
 
 

Lekker og budsjettvennlig

De fleste av oss som driver med hest vet hvilken kostbar affære det er. Ingen av oss ville byttet bort interessen for de firebeinte med noe annet, men å finne rimeligere alternativer er av og til noe av det beste som finnes. Trinity sin høstkolleksjon kommer i en perfekt høstpalett. Laget i quiltet bomull med innside i vaffelvevd bomull og solid kombinasjonsvattert stoff. Finnes i allround-, dressur- og sprangversjon!

 
 
 

Gåsehudfaktor og minimalisme

 

CT-logoen er verdenskjent og forbindes ofte med sprangverdenens toppryttere og minimalistisk eleganse på sitt beste. Ingenting er overlatt til tilfeldigheter, verken når det kommer til estetisk uttrykk eller kvalitet, når Cavalleria Toscana lager utstyr til rytter, hest – eller sosiale medier.

 
 
logghhooo.jpg
Foto: Cavalleria Toscana

Foto: Cavalleria Toscana

 
strrrekk.png
 
 

Ergonomisk favoritt

LeMieux sine ergonomiske sjabraker i bomull er en stor favoritt hos mange, og ikke uten grunn. Denne høsten serveres den i herlige bærtoner. Premium bomull på utsiden og fôr med temperaturregulering og pusteevne. Gjortbeskyttelse med indre stropper som hinder at den sklir har blitt en signatur hos merket som vi ser mer og mer til i stallgangen. Et spesielt godt tips til f.eks longering er en Poly-sjabrak med lett struktur som gir lavprofildemping uten at den klumper seg.  

 
04.jpg
 
 

Signatur i høstforkledning

Italienske Equiline vet hva som skal til for å nå høyt på høstens ønskeliste over must-haves. Elegant utformet og i en sober, men stram fargepalett, er det ikke vanskelig å forstå hvorfor så og si alle i hesteverden kjenner igjen den ikoniske logoen. Anatomisk passform og Air Control System gjør den til en sikker vinner, ikke bare for rytterens øye, men også hestens komfort.

 
 
05.jpg