Oppsummert: Norwegian Horse Festival

Det er mye spennende som skjer i hestenorge for tiden. Den siste uken har vi ikke bare fått en helt ny hestefestival, vi har også fått HesTV – et samarbeid mellom Hest360 og Cavalier.


Av: Redaksjonen
Publisert: 25. februar 2019

 

Den niende uken av 2019 bragte store stevneresultater, hele ti millioner øremerkede kroner fra Gjelsten til norsk hestesport og en helt ny hestefestival inn i livene våre. Vi i Cavalier gikk i forbindelse med Norwegian Horse Festival inn i et samarbeid med Geir Kamsvåg og Prinsesse Märtha Louises Hest360 med et mål om å spre store hesteopplevelser og formidle stemningen fra et så spennende event som NHF viste seg å bli. Resultatet er fem episoder med HesTV – i denne omgang fra varemessen på Lillestrøm.


Les forhåndssaken om NHF, “Store navn, store opplevelser”, her!

Her er alle episodene av HesTV fra Norwegian Horse Festival 2019:

 
 

DAG 1 & 2, KORT OPPSUMMERT: HesTV, HESTEVE, hesssstv? Lanseringen av Hest360 x Cavalier, clinic og innsiktsfullt intervju med OL-rytteren Severo Jurado López, en glad grasrot-vinner og verdensstjernenes inntog på sprangbanen.

 
 

DAG 3, KORT OPPSUMMERT: Et av festivalens absolutte høydepunkt; den fryktede dressurduellen mellom Geir og Märtha. Trendgjennomgang på standen til Skoies, de første store sprangklassene og en dramatisk six bar-høydehoppning.

 
 
 

DAG 4, KORT OPPSUMMERT: Clinic og inspirerende møte med dressurprofessor Kyra Kyrklund og den avgjørende sprangduellen mellom Geir og Märtha foran et helt utsolgt og oppstemt NHF.

 
 
 
 

DAG 5, KORT OPPSUMMERT: Sterk prestasjon av Johan Sebastian Gulliksen, seier til svenske Peder Fredricson, kürprestasjoner, pressekonferanser… og hvordan har NHF vært, egentlig?


Takk for i år, Norwegian Horse Festival! Vi gleder oss til neste år.
Se alle bildene og sosiale medier-innholdet vi har laget fra NHF på Instagram, på Facebook og på YouTube!