Topp 5 Instagram-favoritter

Månedens inspirasjon: Våre absolutte favorittkontoer på Instagram.


Av: Redaksjonen
Publisert: 18. mars 2019


Kizzy and Ettie’s Pony Adventures
(@kizzy_and_etties_ponies)

 
 
 

Er det for sent å oppfylle barndomsdrømmene sine? Heldigvis kan vi leve oss inn i dem via Instagram. Den hestefrelste huntingmorens deling av døtrene Kizzy (5) og Ettie (2) sine store rideeventyr har skutt like stor fart som de korte ponnibeina som bærer dem over de engelske engene. Uten tvil den fineste kontoen vi følger på Instagram for tiden.

 
 

Carl Hedin
(@hedincarl)

 
 
 

Hedin er en ekte hesteinfluencer. Den unge, lovende Grand Prix-rytteren har talent både på dressurbanen og på sosiale medier. Da han tidlig i ridekarrieren brakk armen og ikke kunne ri gjorde han i stedet SoMe-suksess for arbeidsgiveren han red for i England og økte både salg av hester og nettpopulariteten deres betraktelig. I 2018 underviste han til og med FEI sitt Sports Forum i olympiadebyen Lausanne om hvor viktig det er å være til stede på for eksempel Instagram. Det er vi store tilhengere av, særlig når vi får så god innsikt i treningshverdagen hans på den svenske vestkysten.

 
 

Jessica Rodriquez
(@jessik_r)

 
 
 

Hvis du trodde topprytterne reiste mye kan du bare se for deg hvor mye toppfotografene må reise for å fange alle øyeblikkene. Og det er nettopp det den selvlærte franske fotografen Jessica Rodrigues er best på. Hun ble kjent med hestesporten gjennom kameralinsen og gir oss eksklusive og vakre innblikk i alt fra toppsporten til eksotiske hesteopplevelser i fjerne verdenshjørner. Hun bidrar dessuten med slående vakre visueller til Equestrio – et prosjekt vi gleder oss veldig til å se mer av.

 
 

Harrie Smolders
(@harriesmolders)

 
 
 

For øyeblikket ranket som nummer fire i verden, men aller viktigst: på topplisten over Cavaliers Instagramfavoritter. Den nederlandske, belgiaboende sprangrytteren gir innblikk i livet i oransje kavaj, som ponnipappa og stjerne på sprangbaner verden rundt. Han ble kåret til årets nederlandske rytter i 2017 og kan vel regnes som et sikkert kort til OL i Tokyo. Vi gleder oss til å følge ham på veien dit.

 
 

H&M - We Love Horses
(@hmwelovehorses)

 
 
 

Det er kanskje ingen hemmelighet at dette er favorittgjengen vår. Svenske Peder Fredricson og Malin Baryard sammen med de belgiske tvillingbrødrene Nicola og Olivier Philippaerts. En kvartett – bukett om du vil – med toppryttere i trendy stevnejakker og matchende outfits. Anbefales.

 
 

Følg Cavalier på Instagram! Og her kan du lese om hva vi ble inspirert av i februar!